lapajánló 20
A jól végzett munka, az új etnikai centrum és a tévutak
Magyar7 - 20. száma
2023. július 20., 17:17

Hősök Futása Budapesten

Alig pár perccel azután, hogy az augusztusi atlétikai vb zárónapján a világ legjobb maratonistái lefutották a negyedik körüket a világ egyik legszebb pályáján, ugyanott, ugyanazon az útvonalon kezdődik a Budapest 10k Hősök Futása. A Budapest nevezetességeit - a Hősök Terét, az Andrássy utat, a Lánchidat és a Várkert Bazárt is - érintő tömegfutó-versenyen bárki rajthoz állhat. 

Kovács István
Fotó: Budapest 2023 Atlétikai Világbajnokság

Regisztrálni mától lehet a verseny online nevezési felületén, amely ITT érhető el.

A vállalkozó szellemű jelentkezők az edzettségüknek megfelelően a 10 kilométeres és 2023 méteres táv közül választhatnak, vagy akár mindkettőt lefuthatják egymás után. A futáson Kovács Koko István olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó is részt vesz.

Találkozzunk a Hősök terén, hogy egy közös futással ünnepeljük a pár óra múlva véget érő világbajnokságot, hogy több mint egy hétig vendégül láthattuk a világ legjobb atlétáit, hogy mienk a világ talán legszebb fővárosa"

 – mondta Kovács Koko István.

A Budapest 10k Hősök Futásán minden résztvevő egy csodaszép érmet és a versenyre készített egyedi ASICS futópólót kap ajándékba, valamint befutócsomag várja őket a célban.

A nevezési díj a rövidebb távra 2000, a hosszabbikra 5000 forint. Mindkét táv rajtja és célja a világbajnokság hivatalos maratoni versenyeinek rajtjában, a Hősök terén lesz. 

A 10 km-es futás rajtja augusztus 27-én 11 órakor lesz, a 2023 méteres futam pedig 13:00-kor indul.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.