2019. december 4., 10:52

Áll a bál a magyar korisoknál

Burján Csaba, az olimpiai bajnok gyorskorcsolya-válogatott tagja tapintatlan megjegyzése miatt távozni kíván posztjáról a válogatott vezetőedzője,  Zhang Jing Lina.

gyorskorcsolyavalto.jpg
Fotó: MTI

Miután Burján nehezen viselte, hogy a sanghaji reptéren túl sokat kell várakoznia, az instagram-oldalára egy tömegről készült felvételt posztolt a F#ckin China, azaz ki...ott Kína felirattal. A csapat kínai vezetőedzője azonnali hatállyal lemondott posztjáról a sértésre reagálva, de úgy tűnik a szövetség nem akarja őt elengedni – tudta meg az index.hu

A szövetség honlapján megjelent közlemény szerint elnézést kérnek Burján viselkedése miatt, és szeretnék ha az edzővel tovább folytatódhatna a közös munka. Azt írják:

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöksége a válogatott versenyző sportolóhoz méltatlan megnyilvánulásáért elnézést kért. A vezetőedző lemondását nem fogadta el, vele tárgyalásokat kezdeményez. Burján Csaba az esetet követően bocsánatot kért Zhang Jing Linától.

A közleményből kiderül, hogy Burján Csabának az esetet követően fegyelmi eljárással kell szembenéznie. A fegyelmi eljárás lefolytatásáig a MOKSZ nem kívánja többször kommentálni az ügyet – áll a közlemény zárómondatában.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.