2021. december 25., 14:38

Tovább csúszik az NHL folytatása

A korábbi tervek szerint hétfőn folytatódtak volna az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) küzdelmei, azonban most újabb 14 találkozót törölve meghosszabbították a karácsonyi szünetet.

NHL
Fotó: TASR/AP

Az NHL bejelentése szerint erre azért volt szükség, mert nem lett volna elég minden egyes koronavírustesztet elvégezni és kiértékelni, ugyanis a csapatok csak vasárnap kezdik újra az edzéseket.

A legújabb döntés szerint kedden folytatják a szezont. A hagyományos karácsonyi szünetet idén két nappal korábban, szerdán kezdték meg az NHL-ben, mivel a csapatoknál rohamosan nőt a koronavírusos fertőzöttek száma. A mostanival együtt egyébként már 64 mérkőzést kellett elhalasztani a szezonban.

Ennek következtében szerdán azt is bejelentették, hogy az NHL-es hokisok nem vesznek részt februárban a pekingi olimpián, hanem a tervek szerint ebben az időszakban pótolják majd az elmaradt találkozókat.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.