2020. december 25., 11:50

Szöllősi-Zácsik Szandra: Rá akartam cáfolni a kétkedőkre

Szöllősi-Zácsik Szandra, a magyar női kézilabda-válogatott ímelyi származású balátlövője, a dániai Európa-bajnokságon a válogatott legeredményesebb játékosa volt. A kontinenstorna után klubja az MTK Budapest készített interjút a felvidéki játékossal.

Fotó: mtk.hu

A magyar női kézilabda-válogatott 10. helyen végzett a decemberi kontinenstornán, amelynek Dánia adott otthont.

Nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Én titkon nagyon bíztam benne, hogy be tudunk kerülni a legjobb négy közé: jó nevek alkották a keretet, és a sorsolásra sem lehetett panaszunk. Ehhez viszont sajnos nem társult jó játék, ami elengedhetetlen. Nagyon csalódott vagyok

- kezdte értékelését Szöllősi-Zácsik az MTK-nak adott interjújában.

A 30 esztendős balátlövő a magyar válogatott legeredményesebb játékosa volt az Európa-bajnokságon, 27 akciógólt szerzett, valamint kiosztott 16 gólpasszt is.

Az akarással szerintem nem volt gond, talán csapatként nem voltunk elég jók: szinte minden meccsen volt egy-egy jobb egyéni teljesítmény, de ez sajnos nem ragadt át a többiekre. Az Európa-bajnokság előtt nagyon sok helyen elhangzott, hogy nincs helyem a válogatottban, nekem kellene lennem a kimaradónak. Ez persze nem esett jól, rá akartam cáfolni a kétkedőkre, és be szerettem volna bizonyítani, hogy nemzetközi szinten is helyt tudok állni. Sajnos nem tudtam végig olyan teljesítményt nyújtani, mint terveztem, de időnként talán sikerült

 - zárta értékelését a MTK és a magyar válogatott balátlövője az mtk.hu-nak adott interjújában.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.