2021. december 25., 15:41

Odahaza folytatják a nemzetközi szereplésüket a dunaszerdahelyiek

A HC DAC Dunaszerdahely az European Cup nemzetközi torna legjobb 16 csapata között tudhatja magát két forduló sikeres győzelmeit követően. 

HC DAC
Fotó: hcdac.sk/Lelkes Ernő

A soron következő fordulóban a svéd Kristianstad érkezik a dunaszerdahelyi Városi Sportcsarnokba. Horváth Zsóka, a klub nemzetközi kapcsolataiért felelős munkatársa sikeres közbenjárásának köszönhetően a csapatnak nem szükséges Svédországba utaznia, ugyanis a skandináv ellenfél beleegyezett abba, hogy a visszavágó is a csallóköziek otthonában kerüljön megrendezésre.

Több szempontból is örülünk annak, hogy itthon maradjunk a visszavágó alkalmával is. A kiutazás körülményei meglehetősen komplikáltnak bizonyultak már az előzetes szervezés alkalmával is, nagy könnyebbség, ha az utazás bonyodalmait meg tudjuk spórolni. Mindemellett reménykedünk abban, hogy a mérkőzések időpontjáig változik annyit a járványhelyzet, hogy szurkolóink a helyszínen buzdíthatják a csapatot"

 – fogalmazott Horváth Zoltán klubelnök.”

European Cup 4. forduló
1. mérkőzés
2022. január 15. 16:00
Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely – Kristianstad Handboll
visszavágó mérkőzés
2022. január 16. 16:00
Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely
Kristianstad Handboll  – HC DAC Dunaszerdahely

A mérkőzéseket cseh játékvezetőpáros dirigálja majd, és örmény EHF delegátus érkezik a HC DAC otthonába, valamint mindkét találkozót a Sport1 televíziócsatorna élőben közvetíti.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.