2019. december 22., 15:58

Nem sikerült a bravúr, vereséggel zárta a hazai évzárót a HC DAC

Vasárnap kora délután a Szlovák Kupa negyeddöntőjében voltak érdekeltek a dunaszerdahelyi kézis lányok, hazai közönség előtt fogadták az Eperjes együttesét.

A sárga-kékek számára nem indult jól a találkozó, hiszen a vendégek három perc után már háromgólos előnyre tettek szert.
Ezt követően folyamatosan csökkentették hátrányukat a dunaszerdahelyi lányok, és a 10. percben első ízben le is dolgozták. Ekkor 6-6-os eredmény szerepelt az eredményjelzőn.
Egy perccel később a sárga-kékek át is vették a vezetést a találkozón. A találkozón ekkor vezetett utoljára a dunaszerdahelyi együttes.

A vendégek az egyenlítést követően folyamatosan növelték előnyüket és a játékrész végére ismét háromgólos előnyt harcoltak ki.

Szünetről visszatérve az első percekben igazán komoly csata alakult ki és a dunaszerdahelyi lányok egy gólra megközelítették az eperjesieket, sőt a 41. percben ismét egyenlíteni tudtak 19-19-re.

A vendégek ezt követően ismét ritmust tudtak váltani, és újra megléptek a hazai együttestől. Az utolsó tíz percre kétgólos eperjesi vezetéssel fordultak a felek.
A sárga-kékek a hajrában már nem tudták csökkenteni hátrányukat, végül hatgólos vereséget szenvedtek Eperjestől. Nem sikerült a bravúr, ami azt jelentette, hogy hazai vereséggel zárták az évet a dunaszerdahelyi kézis lányok.

A sárga-kékek legeredményesebb játékosa ezúttal is Bízik Boglárka volt, aki nyolc gólig jutott, de Monika Rajnohová is 6 gólt szerzett.

A sárga-kékek legközelebb január 4-én lépnek pályára a prágai Slavia ellen hazai közönség előtt a bajnokságban.

Szlovák Kupa, negyeddöntő:
HC DAC Dunaszerdahely - ŠŠK Eperjes 23-29 (13-16)
Dunaszerdahelyi gólszerzők: Bízik Boglárka 8, Monika Rajnohová 6, Straka Mária 4, Demeter Virág Orsolya 2, Mészáros Réka 1, Lelkes Lilla 1, Pénzes Mónika 1
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.