2021. december 2., 10:28

Ma a szlovákok ellen kezdenek a magyar lányok

Szerdán megérkezett Spanyolországba a világbajnokság helyszínére és csatlakozott a magyar válogatotthoz a felvidéki születésű Szöllősi-Zácsik Szandra. Pozitív koronavírus-teszt miatt viszont még a rajt előtt cserélni kényszerül az együttes.

magyar női kézilabda válogatott
Fotó: Magyar Kézilabda Szövetség

Schatzl Nadine szerdai gyorstesztje pozitív eredményt hozott, így a játékos PCR-teszteredményének megérkezéséig elkülönítésre került.

  A magyarországi tartalékok közül Fodor Csenge szerdán elutazik Spanyolországba és csatlakozik a válogatotthoz. Szintén izolálásra került Lukács Viktória, miután a pozitív teszteredményt hozó csapattársa közvetlen kontaktjának számít, ő negatív PCR-eredmény esetén csatlakozhat újra a csapathoz.

A többi játékos és a szakmai stáb tagjainak gyorsteszt-eredménye negatív, így a szabályok szerint folytathatják a felkészülést a ma 20:30-kor kezdődő, Szlovákia elleni világbajnoki rajtra.  

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.