2020. szeptember 14., 13:18

Kézilabda: Lakatos Rita vezérletével idegenben győzött a Vác

K&H női kézilabda bajnokság hétvégi fordulójában a magyar válogatott csallóközi tehetsége Lakatos Rita is remekelt, és az Alba Fehérvár otthonában vezette győzelemre csapatát. A váci lányok Lakatos Rita hét góljának köszönhetően háromgólos győzelmet arattak Fehérváron.

Fotó: vacinkse.hu

A váci együttes az első félidőben egygólos vezetésre tett szert, amit a mérkőzés második félidejében tovább növelték Lakatosék, és végül háromgólos győzelmet arattak idegenben. Győzelmével a Vác második győzelmét aratta a bajnokságban, és feljöttek a tabella negyedik helyére.

A másik felvidéki érdekeltségű mérkőzésen a komáromi származású Szöllősi-Zácsik Szandra csapata az MTK, a felvidéki játékosokat foglalkoztató Mosonmagyaróvár együttesét fogadta hazai közönség előtt. A fővárosi együttes drámai csatában egygólos vereséget szenvedett hazai pályán. Szöllőszi-Zácsik a találkozón hat gólig, míg az óvári együttesnél Lancz Barbora két gólig jutott, míg a vendégek másik felvidéki játékosának Hudák Emának nem sikerült gólt szereznie. A Mosonmagyaróvár győzelmével a tabella ötödik helyére zárkózott fel, míg az MTK a nyolcadik helyre esett vissza a táblázaton.

K&H női kézilabda bajnokság, 3. forduló:
Alba Fehérvár KC - Váci NKSE 27-30 (13-14)
MTK Budapest – Motherson Mosonmagyaróvár 32-33 (18-18)
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.