2022. április 24., 09:44

Jégkorong: Majoross Gergely marad az érsekújváriak vezetőedzője

A szlovák jégkorong Tipos Extraligában szereplő Érsekújvár hivatalos közösségi oldalán jelentette be, továbbra is Majoross Gergely marad a csapat vezetőedzője.

Majoross Gergely
Fotó: hcnovezamky.eu

Meghosszabbították az edző szerződését – számolt be az újvári klub hivatalos közösségi oldalán. Az érsekújvári csapat a Tipos Extraligában a 11. helyen zárt, szinte az alapszakasz utolsó fordulójáig harcban álltak a rájátszásért, de végül nem sikerült megelőzniük az Eperjest.

A rutinos magyar szakember 2021. januárjában vette át az Érsekújvár irányítását. Majoross Gergely irányítása alatt az újváriak az előző idényben bekerültek a rájátszás negyeddöntőjébe, ahol végül a későbbi győztes, Zólyom búcsúztatta az újvári bikákat.

A 42 esztendős magyar szakember gazdag játékos pályafutást tudhat maga mögött, hiszen a Ferencváros színeiben nevelkedett, majd az Alba Volán csapatával hétszer lett magyar bajnok.

Pályafutása során megfordult a Budapest Stars és Miskolci Jegesmedvék csapatában is.

Edzősködése legelején a MAC kölyök- és serdülőcsapatainak felkészülését segítette, majd a magyar utánpótlás-válogatott szövetségi edzőjeként dolgozott, ezt követően a DVTK Jegesmedvék és a MAC Újbuda vezetőedzője volt. 2013 és 2020 között a magyar válogatottnál volt segédedző.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.