2020. november 25., 08:03

Hamarosan kiderül folytatja-e a szlovák hokilegenda

A NHL következő szezonja még nem indult el, s azt sem tudni, hogy a Boston Bruins legendája, a szlovák Zdeno Chára folytatja-e pályafutását.

Zdeno Chára
Fotó: TASR/AP

Az NHL hivatalos oldalán a bostoniak menedzsere Don Sweeney csak annyit árult el, egyelőre nincs pontosabb információjuk Chára kapcsán, de hamarosan újraindulhat a kommunikáció a játékossal és menedzserével, valamint arra is fény derül, folytatja-e a kiváló védő.

A liga egyelőre úgy tűnik, hogy január 1-jén indulhat, de egyelőre még a felkészülés nem erre utal. A sport.sk szerint Chára már többször jelezte, szeretné folytatni a Bruins mezében, amelyet már 14 éve húz magára nagy sikerrel. A klub csapatkapitánya 2011-ben a Stanley-kupának is örülhetett.

A védő szeptemberben elég erőt érzett magában a folytatásra, s az előző szezonokban is csak egy-egy évre hosszabbította meg szerződését. Akkor erre márciusban került sor, de idén a koronavírus átírta az egész bajnokság menetét.

Chára egyébként hosszú pályafutása tele van kiváló eredményekkel, de természetesen a jégen töltött ideje már csökken, tavaly 21 percet töltött átlagosan a pályán, miközben 14 pontot ért el.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.