2020. november 14., 08:58

Egy ütéssel kiütötték a Slovan játékosát - VIDEÓVAL

A Tipos Extraliga legutóbbi fordulójában brutális jelenet történt, a pozsonyi Slovan és Nagymihály összecsapásán. A nagymihályiak játékosa ökölvívókat megszégyenítő mozdulattal ütötte ki ellenfelét.

A szlovák jégkorong bajnokság (Tipos Extraliga) legutóbbi fordulójában, nem mindennapi brutális jelenet játszódott le, a pozsonyi Slovan és a nagymihályi Dukla összecsapásán.

A mérkőzés hajrájában, míg a zempléniek a negyedik góljukat ünnepelték, a hazaiak szlovák játékosa Patrik Maier és nagymihályiak kanadai játékosa Mark Louis között nézeteltérés adódott, amit egy kis bunyóval akartak rendezni.

A nagymihályiak kanadai játékosa Louis azonban nemes egyszerűséggel egy ütéssel leterítette ellenfelét, aki eszméletét is elvesztette.

Maiert úgy állon találta Louis ökle, hogy eszméletlenül terült el a jégen.

Az eset után a Slovan játékosát a mentők hordágyon szállították le a pályáról, a pozsonyi klub közleménye szerint játékosukat kórházba szállították megfigyelés céljából.

A mérkőzést egyébként a pozsonyi Slovan 7-4-re megnyerte.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.