A nádszegi Nagy Viktória mesterhármast szerzett, hazai pályán gálázott a Fradi

2020. november 22., 10:05
Ondik Gábor

A Simple Női Liga szombat kora délutáni mérkőzésén a Ferencváros női labdarúgó csapata hazai pályán fogadta a kiesés ellen menekülő Győri ETO csapatát. Mindkét gárdában felvidéki játékosok is lehetőséghez jutottak.

Fotó: fradi.hu

A női NB I hétvégi fordulójában a bajnoki címre hajtó Ferencváros hazai pályán fogadta a Győri ETO csapatát. A vendégeknél a csallóközcsütörtöki Feketevízi Tímea a kezdőben kapott lehetőséget, míg a nagyszarvai Rublík Orsolya ezúttal sem jutott szóhoz a győrieknél.

A Fradi kispadján a nádszegi Nagy Viktória ezúttal is ott volt, sőt csereként beállva a mérkőzés legjobbja lett.

A zöld-fehérek a 24. percben nyitották meg a gólcsapot, miután Vágó Fanny szerezte meg a vezetést a Ferencvárosnak. Bő tíz perccel később ismért zörrent a győri háló, Cameron duplázta meg a hazaiak előnyét. Az első játékrész végén Mosdóczi Evelin is betalált, ami háromgólos ferencvárosi előnyt jelentett a szünetre.

Fordulást követően Dörnyei Balázs pályára küldte a nádszegi Nagy Viktóriát is, aki meg is hálálta edzője bizalmát. A Fradi a fordulás után sem vett vissza és sorra dolgozták ki a helyzeteket, az 58. percben Vágó Fanny második gólját is megszerezte a mérkőzésen.

A hajrára teljesen szétesett a győri védelem, a csereként beálló Nagy Viktória a 78. percben már az ötödik ferencvárosi gólt szerezte.

Ezzel azonban korántsem volt vége a gólfesztiválnak, két perccel később ismét a felvidéki tehetség talált be. A mérkőzés véghajrájában Melisa Hasanbegovic is betalált, valamint Nagy Viktória a mérkőzés utolsó perceiben megszerezte harmadik találatát is, ami első mesterhármasát jelentette az élvonalban és a Fradi színeiben.

Simpe Női Liga, 11. forduló:

FTC-Telekom – ETO FC Győr 8-0 (3-0)

Gólszerzők: Vágó (24., 58.), Mosdóczi (45.), Nagy Viktória (78., 80., 90.), Hasanbegovic (90.)

Kövesse facebook oldalunkat is!