2022. január 29., 13:25

A járvány ismét közbeszólt, elmarad a HC DAC rangadója

A MOL Ligában szereplő HC DAC-ra a hétvégén igazi csúcsrangadó várt volna, azonban a Szlovákiát és Csehországot is érintő koronavírus-járvány újabb hulláma miatt a cseh Baník Most karanténba került, így elmarad a szombati nap nagy rangadója.

HC DAC
Fotó: hcdac.sk

A koronavírus-járvány újabb hulláma Szlovákiát és Csehország is elérte, az omikron variáns egyre inkább tombol Szlovákiában is, ami a napi fertőzöttségi adatokon is jócskán meglátszik. A cseh-szlovák közös rendezésű női kézilabda-bajnokság (MOL Liga) második helyezettje a Baník Most is karanténba került, így

elmarad a szombati nap nagy rangadója a dunaszerdahelyi sárga-kékek ellen. A cseh bajnok a tabella második helyén, míg a DAC két ponttal lemaradva a taballa harmadik helyén áll a csehek mögött.

A hétvégi 16. fordulóból három bajnoki már biztosan elmaradt köztük a listavezető Nagymihály mérkőzése, valamint a HC DAC idegenbeli rangadója. A mérkőzéseket egy későbbi időpontban pótolják.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.