2023. augusztus 7., 16:24

Vég nélküli történetek: ittas vezetőket büntetett a rendőrség

A múlt hét végén egy 37 éves ittas ukrán gépkocsivezetőt vett őrizetbe Pozsonyban a rendőrség, miután egy akciófilmbe illő üldözést követően kézre került.

új rendőrautók
Fotó: TASR

A férfi nem reagált a rendőrök többszöri felszólítására sem, ehelyett nagy sebességgel menekülni próbált. Egy kanyarban azonban elvesztette uralmát a jármű felett, leszaladt az útról és egy árokban kötött ki.

A szonda 2,1 ezrelék alkoholt mutatott ki a leheletében. Ezt követően Ivan V.-t őrizetbe vették és a rendőrségi fogdába vitték.

A másik eset vasárnap történt a Zsolnai járásban található Szedernye (Svederník) településen, ahol egy motorkerékpáros eddig ismeretlen okokból leszaladt az útról és egy félreállított személyautónak ütközött. Ez azonban nem a végállomás volt, miután egy közelben elhelyezett vaskonstrukcióval is kapcsolatba került, majd egy családi ház kerítése állította meg végleg.

A rendőrök őt is megszondázták: a leheletében 1,96 ezrelék alkoholt mutattak ki. Mivel megsérült kórházba szállították.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.