2020. november 8., 14:01

Vasárnap is zavartalanul folyik a tesztelés a Csallóközben

A Csallóközben jelenleg nyugodt ütemben zajlik a tesztelés. A délelőtti órákban sokkal kevesebben várakoztak a települések mintavételi helyein, mint a tegnapi nap folyamán. Szinte azonnal sorra kerül az ember, bárhol is teszteltetné magát a járásban. 

Fotó: velkymeder.sk
Nagymegyer

Somorján a tegnapinál lényegesen kevesebben álltak ma reggel a sorokban a város 9 mintavételi pontja előtt. A szombati tapasztalatok azt mutatják, hogy átlagosan 2-3 percig tart egy személyen elvégezni az antigén tesztet.

Dunaszerdahelyen is kevesen érkeznek a mintavételi helyszínekre, de folyamatos a tesztelés. A jelenlegi adatok szerint több ember jött a járáson kívülről, mint tegnap. Az ebédeket a városnak köszönhetően az önkormányzati tulajdonú Gastro DS vállalat szállítja a mintavételi pontokra. Dunaszerdahelyen a tegnapi nap folyamán 9312 tesztet végeztek el, ebből 78 lett pozitív. Mindez azt jelenti, többen érkeztek a tesztelésre, mint múlt héten szombaton.

Nagymegyeren a délelőtt folyamán több mint 1100 tesztet végeztek el, amelyből 9 eredmény pozitív lett. A várakozási idő mind a hét mintavételi pontnál maximum 20 perc.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!