2021. február 18., 08:02

Túszdráma Késmárkon

A kisvárost megdöbbentette a tegnap esti túszdráma. A tegnap esti órákban egy helyi férfi feltehetően először brutálisan megölte saját szüleit, majd onnan a Tesco üzletközpont egyik kis helyiségében elbarikádozta magát, és késsel fenyegetve, túszul tartotta az eladónőt. A dráma hét órán keresztül tartott, végül az eperjesi kommandósok szabadították ki a nőt.

Fotó: Pluska

Ľudovít Š. (41) vélhetően egy vita után brutálisan meggyilkolta a szüleit egy helyi lakótömbi lakásban. A hírek szerint megengedte a gázt is a lakásban. A tűzoltók érkeztek a gázszivárgás bejelentésére, akik a lakásban ráleltek a két holtestre.

A szülei lakásából a férfi a Tesco-ba távozott, ahol az egyik bolti eladónőt túszul ejtette. Egy kis helyiségbe vonszolta, ahol elbarikádozta magát, az ajtót pedig kitámasztotta az asztallal .

Hét óra után tudták az eperjesi kommandósoknak kiszabadítaniuk a nőt, a férfit pedig elvezették. A túszt kórházba vitték.

A rendőrség egyelőre nem kommentálta az ügyet.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.