2022. július 23., 17:44

Tilos lesz az alkoholárusítás a Fradi-Slovan visszavágóján

Tilos lesz Pozsonyban, a Nemzeti Labdarúgóstadion környékén az alkoholárusítás a jövő hét szerdáján esedékes Fradi-Slovan meccs idején.

Fradi-slovan
Fotó: TASR/AP

Erről Pozsony-Újváros önkormányzata döntött.

Az alkholárusítás tilalma a mérkőzés napján lép hatályba, 12.00 órától egészen másnap csütörtök, reggel hat óráig lesz érvényben.

Rudolf Kusý, Pozsony-Újváros polgármestere a közleményben többek között azt írta, hogy az alkoholtilalom a stadionnal szomszédos utcákra is vonatkozik. 

A pozsonyi városi és az állami rendőrség is készül a rangos labdarúgó-mérkőzés második selejtezőkörének a visszavágójára, amely szerdán 20:30-kor kezdődik.

Barbora Krajčovičová, a pozsonyi városi rendőrség munkatársa elmondta, hogy az elmúlt napokban több közös biztonsági értekezletet tartottak, hogy felkészülten várhassák az eseményt.

Több rendőr felügyeli majd a biztonságot és a rendet, a továbbbi esetleges biztonsági óvintézkedésekről a rendőrség részletes tájékoztatást tesz közzé.

A szurkolókat a békés és erőszakmentes magatartásra, valamint a közrend betartására szólítják fel.

A rendőrségen kívül a politikusok is a tisztességes és méltóságteljes magatartásra, illetve az agresszív és durva megjegyzések kerülésére hívják fel a figyelmet.  A selejtező első fordulóját a  Slovan nyerte 2:1-re.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.