2020. január 2., 13:06

Szereden annyira berúgott egy férfi szilveszterkor, hogy szanaszét lőtte az égboltot

Szereden szilveszter éjszakáján rendőrök árasztották el a város egyik utcáját, mert lakossági bejelentés szerint valaki lövöldözött.

Fotó: Polícia SR

A hatóságok körülbelül éjfél után fél órával szálltak ki a helyszínre. Alaposan átkutatták a környéket, de nem találtak senkit. Másnap, szintén lakossági bejelentés nyomán, több töltényhüvelyt is találtak. Kisvártatva a feltételezett elkövető személye is kiderült, a férfit lakásán fogták le a rendőrök. Tíz különböző, legálisan tartott fegyvert és mintegy hétszáz darab lőszert foglaltak le.

Az eset különlegessége, hogy a feltételezett elkövető azt állítja, semmire sem emlékszik az éjszaka történtekből, mert annyira részeg volt.

lövés
Fotó:  Polícia SR
Rendőr legyen a talpán, aki a csikkektől meg tudja különböztetni a hüvelyeket.

A hatóságok az elmúlt napon több szemtanút (pontosabban inkább fültanút) meghallgattak, a férfitől elkobzott fegyvereket pedig szakértők vizsgálják, hogy egyáltalán el lehessen dönteni, melyik fegyverből vagy fegyverekből tüzelt az égre a szeredi elkövető.

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.