2023. május 17., 18:32

"Számíthatunk egymásra!" - A ma7 médiacsalád szerkesztőségében járt a Duna Médiaszolgáltató vezetősége

Szerdán a ma7 médiacsalád dunaszerdahelyi szerkesztőségében tett látogatást a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezetősége. A találkozón nem csak médiacsaládunk vezetése, de a Szlovákiai Magyar Televíziósok Szövetsége is képviseltette magát. 

ma7 médiacsalád
Fotó: Katona Tamás

Szerkesztőségünket Molnár Judit főszerkesztő, Puskás Attila, a médiacsalád működéséért felelős Pro Media Alapítvány igazgatója, a videós tartalmakért felelős Czibula Csaba vezető szerkesztő, valamint Haják Szabó Mária, a kuratórium elnöke képviselte.

A Duna Médiaszolgáltató részéről megtisztelte jelenlétével a találkozót Altorjai Anita vezérigazgató, Kárász Róbert, Havasi János és Tóth István Zoltán igazgatók, valamint Rigó Kántor Eszter, a médiaszolgáltató nemzetközi referense. 

Duna Médiaszolgáltató
A Duna Médiaszolgáltató vezetése: Altorjai Anita, Tóth István Zoltán és Kárász Róbert.
Fotó:  Katona Tamás

Szlovákiai Magyar Televíziósok Szövetségének elnöke, Bíró Éva, az SzMTSz alelnöke, Izrael Sztruhár Diána, valamint az MTVA felvidéki tudósítói, Kiss Réka és Bartal Tímea is elfogadták meghívásunkat.

Az úgy szakmai, mint baráti megbeszélés legfontosabb üzenete az volt:

a magyar és a külhoni média képviselői számíthatnak egymás támogatására.

A kapcsolatok építése, a kölcsönös odafigyelés, egymás segítése és támogatása kulcsfontosságú a Kárpát-medence magyarság sikerében érdekelt médiumok között – hangzott el a megbeszélésen.

A találkozót követően a Duna Médiaszolgáltató vezetősége megtekintette szerkesztőségünket, valamint a ma7 médiacsalád stúdióját. Ezt követően a vendégeink, Nagy Iván múzeumigazgató értő kalauzolása mellett, megnézték a Csallóközi Múzeum értékes néprajzi tárlatát. 

Köszönjük a látogatást!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.