2023. június 8., 14:47

Rizman: Engem nem lehet megfélemlíteni

Zuzana Čaputová államfő élettársa Juraj Rizman a múlt hét folyamán egy lyukat talált az autója tetején.

Fotó: TASR

Közösségi oldalán azt írta, egyelőre nem tudni melyik „rajongójának” köszönheti, de „ha ez üzenet akart lenni, engem nem lehet megfélemlíteni”, mondta hozzátéve, az ügyet jelenleg a rendőrség vizsgálja.

"Az első próbálkozással még nem sikerült kilyukasztani az Octaviám tetejét, csak egy horpadás maradt utána és a festés sérült meg. A második próbálkozás már lyukat ütött” – nyilatkozta Rizman a közösségi oldalán.

A szerviz minimum 1600 euróra becsülte a kár összegét. Rizman azt állítja, hogy az Óvárosban parkolt egy fizetős, de nem őrzött parkolóban.

„Az ügyet természetesen jelentettem a rendőrségen. Nem volt semmi sem a környéken, amiről a kocsi tetejére eshetett volna valami, és a többi közelben álló autó sem sérült meg” – mutatott rá.

Rizman úgy véli mindenképpen van összefüggés a között, hogy a kocsija megsérülésére „a közösségi médiában megjelenő, vulgáris üzenetek és fenyegetések után került sor”, és afelől sincs kétsége, hogy összefüggésben van az ügy azzal is, hogy kivel él és mit csinál.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.