2021. november 5., 12:02

Rendőrök és maszkellenes provokátorok verekedtek össze egy pöstyéni szupermarketben - Videóval

Egészen elképesztő jelenetek játszódtak le egy pöstyéni LIDL szupermarketben még csütörtökön. Az esetről készült felvételek ma kerültek napvilágra.  

bunyó
Fotó: PZ FB

A rendőrség közösségi oldalán számolt be róla, hogy egy pöstényi szupermarketben maszk nélkül vásárló csoport összeverekedett az igazoltatásukra és kivezetésükre érkező rendőrökkel. A részletek egyelőre nagyon homályosak, a felvételek tanúsága alapján egy rendőr a fején sérült meg, az egyik maszkot nem viselő férfi ugyanakkor azt állítja, az eljárás során társát súlyosan bántalmazták a hatóságok, kificamodott a térde.

A DenníkN azt írja, vírusszkeptikus FB-csoportokban már az intézkedő rendőrök személyes adatai is megjelentek, néhány hozzászóló pedig azt írta, kész bosszút állni a sérelmekért.

Sokatmondó részlet, hogy a négy eljáró rendőr adatait az ĽSNS egyik parlamenti képviselőjének, Peter Krupának az asszisztense, Kristína Laššáková hozta nyilvánosságra. 

A rendőrség közleményében provokatőröknek nevezte a randalírozókat, kihangsúlyozva, a továbbiakban is a törvény teljes szigorával sújtanak le azokra, akik nem tartják be a járványügyi előírásokat. A vita egyébként azt követően eszkalálódott, hogy az egyik maszkot nem viselő "vásárló" nem volt hajlandó megmutatni személyi igazolványát az intézkedő rendőrnek, mire az kikapta kezéből az iratot. Bár a randalírozók rendőri brutalitást kiáltanak, a felvételek alapján világosan látszik, hogy az egyikük meglöki majd megragadja az intézkedő rendőrtisztet.

Az esetről készült felvételt ide kattintva nézheti meg.
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.