2020. augusztus 2., 18:28
Frissítve: 23:12

Rémálom Vágsellyén: kisgyermek zuhant ki az ablakból

Húszhónapos gyermek zuhant ki egy vágsellyei lakóház harmadik emeletének ablakából.

Fotó: TASR

Húszhónapos kislány zuhant ki egy vágsellyei lakóház harmadik emeleti lakásának ablakából vasárnap dél tájékában. A gyermeket mentőhelikopterrel szállították kórházba, életben van. Az eset körülményeit vizsgálják.

joj_fotot.jpg
Fotó:  TV JOJ

A JOJ Tv információi szerint a kislány a szobában játszott, míg édesanyja a konyhában készítette az ebédet. A lakásban rajtuk kívül csak Jázminka kilencéves testvére tartózkodott. A kislány felmászott a kanapéra, amelynek széle az ablakpárkányig ért, a nyitott ablaknál nekitámaszkodott a szúnyoghálónak, azzal együtt zuhant ki a betonjárdára. Édesanyja csak a tompa puffanást hallotta, majd azonnal rohant a súlyosan sérült gyermekhez. A szomszédok szerint az egész eset pár másodperc alatt játszódott le és a kislány élettelennek tűnő teste szörnyű látvány volt.

A kislányt a helyszínen ellátták a mentősök, majd mentőhelipokterrel szállították a pozsonyi kórházba, jelenleg is az intenzív osztályon ápolják. Az orvosi jelentés szerint fejsérülést és combnyaktörést szenvedett.
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.