2020. szeptember 29., 22:00

Megvan, ki lesz Nyitra és Losonc járási MKP-elnöke

Javában zajlik a járási struktúrák tisztújítása az MKP berkeiben. Az elmúlt két napban három járás, Galánta, Nyitra és Losonc alapszervezete választott új elnököt. 

Nyitra
Az országos elnökséget a konferencián Köpöncei, Péter az Országos Tanács elnöke képviselte.
A szórvány közösségben az összefogásra talán még nagyobb szükség lenne, a küldöttek így azt kérték, csak olyan kompromisszumot kössenek a párt vezetői, amellyel a magyarság érdekei nem sérülnek.
A konferencia megválasztotta az új elnökséget is, Ladányi Lajos maradt az elnök.
 
Az elnökség további tagjai: Balkó Róbert (Kolon), Bencz Margit (Gímes), Berkes Mária (Nagycétény)Gál Bálint (Zsére), Gál Erzsébet (Nyitrageszte), Hajdú Mária (Csehi), Kupecsek Róbert (Csehi), Paulisz Marián (Alsóbodok) és Sándor Pál (Pográny).
Losonc

Szeptember 29-én Bénán került sor az MKP Losonci Járási Konferenciájára, ahol a régi-új elnököt Csúsz Pétert választották meg járási elnöknek.

Csúsz Péternek nem volt ellenjelöltje.

Az elnökség további tagjai: Marcinkó Zoltán (Béna), Szvorák Zsuzsanna (Fülek), Fukács Csilla (Nagydaróc), Gáspár Béla (Csákányháza), Noskó László (Fülekpüspöki), Papp Sándor (Kalonda), Póczos József (Ragyolc), György Péter (Ragyolc), Laboda Róbert (Fülek), Tóth István (Fülek), Tankina Tóth Tímea (Fülek), Baucsek Csaba (Fülek), Molnár József (Csoma), Böszörményi István (Losonc).

Az estébe nyúló galántai tisztújításról holnap számolunk be.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.