2021. május 9., 11:47

Kolíková a műsorvezetőt is letámadta a politikai műsorban

A TA3 hírcsatorna vasárnapi politikai vitaműsorának Mária Kolíková (Za ľudí) igazságügyi miniszter és Denisa Saková (Hlas-SD) korábbi belügyminiszter voltak a vendégei.

kolikova sakova
Fotó: TA+

Kolíková a beszélgetés nagyobbik részében átvette a műsor irányítását és igyekezett meggyőzni a nézőket, hogy az ellenzék ellene indított támadásának nincsen alapja, s ugyan igaz, hogy mostohatestvérét elítélték, de egy olyan formális hiba miatt, amiről a családja további tagjai és ő sem tudott. Szerinte ez nem ok az ő lemondására.

Minden megszólalásában igyekezett a műsorvezetőt is kioktatni, sőt, Zuzana Martináková (aki a képernyőről rendőrségi ügye miatt levett Norbert Dolinskýt helyettesítette) ellen támadásba is indult, mint mondta, nem érti, miért ő vezeti az adás, miközben a férje a Hlas-SD tanácsadója.

Martináková ezután elmondta, a TA3 mindig a legjobb eredményekkel jön ki a média objektivitását vizsgáló felmérésekből, s adásaikban minden politikai oldalnak teret adnak. Ezt követően viszont a műsorvezető egyértelműen még inkább zavarban vezette a beszélgetést, amelynek 80 százalékában a miniszter beszélt.

Saková úgy reagált, nem tudja, miért kell ennyit beszélni a miniszter botrányáról, akinek leváltásáról holnap szavaz a parlament és meglesz a lehetősége a képviselők meggyőzésére. A csatorna múlt heti műsorára utalva azt a kérdést szegezte Kolíkovának, hogy vajon akkor is ennyire könnyedén venné az ügyet, ha a jelenlegi ellenzéki politikus egyikét érintené.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!