2022. február 3., 12:46

Kisfia hokimeccsén zaklatták a szlovák-amerikai megállapodás ellenzői a védelmi minisztert

Kellemetlen élményben volt része a kisfia hokimeccsére civilben ellátogató Jaroslav Naď védelmi miniszternek. A mérkőzésre kilátogató szülők egy csoportja bekiabálásokkal, füttyökkel és gúnyos tapssal adták a tárcavezető tudtára, nem kívánatos személy a sportcsarnokban.

Jaroslav Naď
Fotó: Facebook/Jaroslav Naď

Az esetről a portál egyik olvasója számolt be a cas.sk-nak. A Čas megkereste a minisztert is, aki megerősítette, valóban sor került egy kellemetlen incidensre közte és néhány szülő között. Mint mondta, a meccs után a csarnokból kilépve egy szülői csoportosulásra lett figyelmes, akik mikor meglátták, gúnyos tapssal és bekiabálásokkal fejezték ki nemtetszésüket az amerikai-szlovák védelmi szerződés miatt. Többek között "hazaárulónak" nevezték a minisztert.

Naď nem vette fel a provokációt, de később közösségi oldalán azt írta, nem érti, miért kell egy gyerekekről szóló mérkőzésre politikát vinni. Az őt kritizáló szülőket rosszindulatúnak nevezte és reményét fejezte ki, hogy a gyermekeik "jobb nevelésben részesülnek majd" és erkölcsileg is egészségesebbek lesznek szüleiknél. Ezen kívül volt még egy furcsa megjegyzése a miniszternek, ugyanis azt írta:

(...) csak azért imádkozom, hogy a gyermekeiknek ne kelljen sokáig elviselnie azt a rosszat, amit maguk terjesztenek.

Naď  a bejegyzésben fiától is elnézést kért, amiért édesapja munkája miatt ilyen atrocitásokat kell átélnie. 

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.