2021. június 6., 20:27

Kedden délelőtt vágányzár miatt gond lesz a vasúton Pozsony és Komárom között

Akik Pozsonyba vonattal utaznak Komárom és Dunaszerdahely felől, azok egy kis kényelmetlenséggel számoljanak kedden délelőtt.

Bosszankodhatnak
Fotó: TASR
Vágányzár

A Pozsonyi Integrált Közlekedés szóvivője, Eva Vozárová arról tájékoztatott, hogy kedden délelőtt, június 8-án 9:30 és 13:30 között nem közlekednek majd a vasúti szerelvények Pozsony-Újváros és Pozsonypüspöki között. A Komárom felől, illetve a pozsonyi főpályaudvarról utazókat az említett szakaszon vonatpótló autóbuszok szállítják majd mindkét irányban. Emiatt minimum 15 perces késéssel számoljanak.

A szóvivő szerint a mozgáskorlátozottakat, illetve a kerékpárokat az autóbuszok nem szállítják, ezért az érintettek inkább más módon próbáljanak meg eljutni céljukhoz. Egyéb poggyászt fel lehet vinni az autóbuszra.

Amennyiben a késés hosszabb lesz, további bosszúsággal is számolni kell: a csatlakozások nem várják be a késésben lévő járatok utasait. 

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.