2020. december 13., 10:46
Frissítve: 06:55

Itt a hivatalos verzió: Lučanský nem kísérelt meg öngyilkosságot a börtönben

Az igazságügyi miniszter, Mária Kolíková cáfolta azt a korábban megjelent sajtóhírt, hogy Milan Lučanský korábbi rendőrfőkapitány öngyilkossági kísérletet hajtott volna végre cellájában.

Milan Lučanský
Fotó: Facebook / Polícia SR
Kolíková szerint egy egyszerű balesetről van szó, Lučanský edzés közben elesett, így sérült meg. Korábban arról is lehetett olvasni, edzés közben egy ér pattant el az ex-rendőr szemében. A tácavezető azt mondja, meglepték őt a sajtóban megjelent hírek, hiszen azokra semmi bizonyíték nincs.

A néhány perccel ezelőtt végetért sajtótájékoztatón Kolíková elmondta, Lučanskýt egy szemsérülés miatt kellett kórházba szállítani, amelyet "nem másik személy" okozott.

A tárcavezető kizárta, hogy valaki megtámadta volna Lučanskýt, törései sem voltak, holott korábban ez jelent meg a sajtóban, nem vérzett be az agya és öngyilkosságot sem kísérelt meg.

Lučanský kórházi kezelését ráadásul egy rendszeres ellenőrzés során rendelték el. 

Az ex-rendőrt először az eperjesi kórházba szállították, majd egy orvosi konzílium összehívása után úgy döntöttek, átviszik őt a rózsahegyi kórházba. Itt megműtötték, állapotát stabilizálták.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.