2021. augusztus 2., 14:41
Frissítve: 13:22

Hatalmas az érdeklődés az oltási lottó iránt, a közvetítők is jutalmat kaphatnak

Több tízezer ember jelentkezett be augusztus 2-a reggeléig az oltási lottóba. Az első rohamot tehát állta a regisztrációs rendszer, számol be a közösségi oldalán a pénzügyminisztérium.

Fotó: pixabay.com

A vasárnapi 18.30-as start után több bejelentés érkezett, miszerint sokan több sms-t és e-mailt is kaptak egymás után.

Ez a technikai galiba a 20.24-ig bejelentkezők között fordult elő, jelenleg már hiba nélkül működik a rendszer.

A visszaigazoló sms-t és e-mailt minden eddig regisztráltnak meg kellett már kapnia, írja a minisztérium.

Az oltási lottóba mindenki bekapcsolódhat, aki már megkapta a covid elleni védőoltást, függetlenül attól, melyik vakcinával oltották be. Aki még csak az első adagot kapta meg, az egyszer vesz részt  a sorsolásban, aki pedig már mindkettőt, az kétszer.

A közvetítői bónusz azoknak jár, akik környezetükben másokat is motiváltak, rá tudtak venni az oltásra. A beoltott személy regisztrál a www.bytzdravyjevyhra.sk portálon, speciális kódot kap és azt odaadja annak, aki őt az oltásra motiválta. A közvetítő ezt a kódot az oldalon érvényesíti és pénzjutalomban részesül.

Igor Matovič pénzügyminiszter ma délután arról tájékoztatott, hogy hétfő 15.00-ig 160 ezer ember regisztrált az oltási lottóra. Örömét fejezte ki, hogy ilyen nagy, a várakozásokat felülmúló az érdeklődés.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.