2021. augusztus 15., 15:09

Ha regisztrált az oltási lottóba, ma este nézze a tévét! 100 ezret nyerhet!

Vasárnap 20.30 órai kezdettel elstartol a 12 héten át tartó oltási lottó, azok számára, akik regisztráltak. Több tíz millió euró kerül kisorsolásra. Lehet, hogy Ön lesz az egyik szerencsés? De ehhez az is kell, hogy nézze a tévét.

Igor Matovič  - oltási lottó
Fotó: TASR

Nagyszabású showműsor keretében kerül sor az oltási lottó első sorsolására az STV1 csatornán augusztus 15-én este.

Már csaknem 600 ezren regisztráltak az Igor Matovič nevével fémjelzett oltási lottóba. Közülük sokaknak esélyük van arra, hogy a következő 12 vasárnapon kisebb-nagyobb összegeket nyerjenek. De ehhez résen kell lenni!

Élő tévéadásokban, elsőként ma este öt, egyenként 100 ezres prémium kerül kisorsolásra.

Aki már mindkét adag védőoltást vagy a Johnson & Johnson egydózisú vakcináját megkapta, annak a kódja két cetlin kerül a sorsolóedénybe.

A meganyereményt csak az kapja meg, aki felveszi a telefont és 20 másodpercen belül bemondja azt a jelszót, ami előtte elhangzik az élő adásban.

Ha a versenyző nem tesz eleget valamelyik versenykövetelménynek, akkor csak 1000 eurót nyer. Az ő meg nem nyert 100 ezer eurója, akárcsak a rendes lottón, hozzáadódik a további sorsolások összegéhez, amelyek értéke maximum 500 ezer euró lehet.

Az oltási lottóba minden 18. életévét betöltött olyan személy bekapcsolódhat a www.bytzdravyjevyhra.sk portálon keresztül, akit legalább egy adag vakcinával már beoltottak. Regisztrálni 2021. október 15-ig lehet. Akiket külföldön oltottak be, azok nem kapcsolódhatnak be a lottóba.

Közvetítői bónuszt azok kaphatnak, akik meg tudtak győzni valakit arról, hogy beoltassa magát, és az illető már meg is kapta legalább az oltás első adagját.

Kemény milliók kerülnek kisorsolásra

1,85 millió – ez az az összeg, amit jövő héten szétosztanak az oltási lottó szerencsés nyertesei között. Vasárnap százezrekért folyik a játék. Hétfőtől péntekig pedig 125-en 1000 és 10 000 euró közti összeget nyernek.

Nem árt tudni, hogy a lottónyeremény, mint pénznyeremény adóköteles. Vagyis a 350 eurót meghaladó nyeremény után 19 százalékos adót kell fizetni.

Az alacsonyabb összegű nyereményekért már nem kell jelszót megadni. Az elektronikus sorsolás hétköznapokon történik. Ebben 10 ezer ember nyer 100 eurót, összesen 1 millió euró értékben.

A sorsolás eredményeit a www.bytzdravyjevyhra.sk portálon teszik közzé.

A nyertes 30 napon belül hozzájut a pénzéhez. Arra a számlára utalják át, amit megadott a regisztrációkor.

S hogy mire szolgálnak a kódok, amelyeket a minisztérium SMS-ben küldött? A nyeremény kikeresésére, mivel a nyertesek listáján vezetéknevek nem lesznek.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!