2021. szeptember 10., 16:53

Forgalomkorlátozás a D2-esen a pápalátogatás idején

A D2-es autópályán is forgalmi korlátozásokra kell számítani szeptember 15-én, Ferenc pápa sasvár-morvaőri (Šaštín-Stráže) látogatása kapcsán. A TASR-t Denisa Bárdyová rendőrségi szóvivő tájékoztatta.

közúti ellenőrzés
Fotó: TASR / Martin Baumann

Az autópálya lezárására szerdán (szeptember 15.) kerül sor a Pozsonyból  Jókút (Kúty) felé vezető irányban, 7:00 és 9:00 óra között, illetve a Nagylévárd (Veľké Leváre) és Pozsony közötti szakaszon körülbelül 8:00 órakor. Ezenkívül a gázlósi (Brodské) határátkelőn is lezárások lesznek Szlovákia irányába 11:00-tól 13:00-ig.

A megadott időpontokon kívül a D2-es autópályán csak személyautóval lehet közlekedni. A biztonsági intézkedések idején a teherszállító járművek nem használhatják a D2-es autópályát. A megadott időpontok csupán hozzávetőlegesek, Ferenc pápa programja szerint változhatnak”

 – így Bárdyová.

A rendőrség arra kéri az embereket, hogy fontolják meg az autópálya használatát a forgalmi korlátozások idején.

Különben fennakadásokra kell számítani. Egyúttal arra kérünk mindenkit, hogy tartsák be a rendőrök utasításait, akik a forgalom folyamatosságát és a közrendet fogják felügyelni”

– figyelmeztetett a szóvivő.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.