2021. október 2., 09:39

Felvidéki mentorprogram – Felhívás

A Felvidéken is elindul a nagyvállalkozói mentorprogram. A Nemzetpolitikai Államtitkárság, a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége és a Design Terminal együttműködésével megvalósuló program során a mentorjelöltként résztvevő nagyvállalkozók mentorrá képzését valósítjuk meg mentorált vállalkozások bevonásával.

vállalkozás
Fotó: archív

A programra olyan tapasztalt vállalkozók jelentkezését várjuk, akik mentorként szívesen segítenék tudásukkal vállalkozótársaikat, illetve olyan vállalkozók jelentkezését, akik mentoráltként vennének részt a programban.

A mentor és mentorált párosok között szakmai találkozók segítik a közös munkát konkrét szakterületi kérdések mentén. Tematikus előadások, képzések is várják a résztvevőket, akik egymást is segítik majd vállalkozásfejlesztési témákban, csoportosan és egyénileg, konkrét kihívások és egyedi igények alapján. A szakmai programok mellett közösségépítő eseményeken erősítjük a közös munka hatékonyságát.

A program 5 db egynapos eseményből épül fel. A megvalósításra hibrid formában kerül sor: két online találkozó, illetve három jelenléti esemény lebonyolításával.

Jelentkezni 2021. október 5-ig lehet a következő űrlapok kitöltésével:

Jelentkezési felület mentoroknak: https://forms.gle/ARHV9Wq98mQzuKzUA

Jelentkezési felület mentoráltaknak: https://forms.gle/p3s6duqt3vtc3boi8

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.