„Ezt már egyszerűen nem bírom, a vásárlók úgy viselkednek, mint a hiénák” - az egyik ruhaüzlet elárusítónője keményen kiakadt

2020. december 8., 17:21
ma7

Az egyik bolti eladó keményen üzen azoknak a vásárlóknak, akik nem tartják be a szigorú intézkedéseket.

Az elárusítónő a facebookon borult ki:

Ez már tényleg sok, soha nem gondoltam volna, hogy milyen rosszak lehetnek az emberek.”

A ruhabolti eladó különben

szereti a munkáját, mindig mosolyogva és jókedvvel megy dolgozni. Elmondása szerint remek csapatban dolgozik, és nem cserélne senkivel.

Kár, hogy ezt  néhány arrogáns vásárló a provokációival és a haragjával el tudja rontani. Az eladó szerint,

nagyon elegük van már, szó szerint az idegösszeomlás szélén állnak, már nincs kedve mosolyogva dolgozni menni.

Az elárusítónő hozzátette, a járványhelyzet miatt szigorúak az előírások, ez pedig az üzletekre is érvényes.

Tudom, hogy az emberek már fáradtak és depressziósak, de az intézkedések rájuk is vonatkoznak, tudatában kell lenniük egy fontos dolognak: mi, értékesítők is csak emberek vagyunk, és mindent megteszünk a kedves vásárlóknak, ők meg egyáltalán nem könnyítik meg  a munkánkat”

– mondta az eladó, aki hozzáteszi, hiába mondja nekik, hogy ők a vásárlók érdekeit nézik, azok hálátlanok és állandóan azt szajkózzák, hogy a kemény lezárás lenne számukra a legmegfelelőbb megoldás.  

Az eladó hozzáteszi,

más országokban mit nem adnának azért, hogy a boltok nyitva lehessenek.

A boltos megérti, hogy nem kellemes a hidegben kint állni, legszívesebben mindenkit beengedne, de a szigorú óvintézkedések miatt ezt nem teheti meg, hiszen fontos a fertőtlenítés.

Az utóbbi időben a vásárlók olyanok, mint a hiénák. Szándékosan provokálnak, szó szerint üldözik az eladókat, mintha ők tehetnének mindenről.

Az eladó szerint ők kedvesen megkérik az ügyfeleket, hogy vegyenek kosarat, de e helyett úgy reagálnak: milyen törvény garantálja ezt?  Ez nem az én problémám – és hasonló arrogáns válaszokat vágnak a fejükhöz.

Végül a facebook bejegyzésében szépen megkéri a vásárlókat, hogy tartsák tiszteletben az elárusítókat, és viselkedjenek kulturáltan, mert senkinek sem könnyű ez a helyzet.

Kövesse facebook oldalunkat is!