magyar7 25
A férfiasságtól az apaságig, az égszakadástól Gvadányi és Juhász Gyula Szakolcájáig
Magyar7 - 25. száma
2020. október 24., 18:33
Frissítve: 2020. okt. 24. 20:58

Boris Kollár súlyos balesetet szenvedett

Boris Kollár, a parlament elnöke súlyos autóbaleset szenvedett - számolt be sajtótájékoztatóján a próbatesztelés helyszínén Igor Matovič kormányfő.

Galéria
+3 kép a galériában
Fotó: TASR

A miniszterelnök csak annyit árult el, hogy Kollárral együtt Pozsonyban megsérült testőre és az autó sofőre is, aki nem vétett a közlekedési szabályok ellen. 

A kormányfő gyors felépülést kívánt minden sérültnek, ugyanígy tett többek közt Zuzana Čaputová államfő és Peter Pellegrini volt miniszterelnök is. 

Az eddigi tájékoztatás szerint Kollár tudatánál van, éppen vizsgálatokon esik át, hogy kiderüljön, milyen súlyos sérüléseket szenvedett.

A balesettel kapcsolatos általános információk alapján négy sebesültet láttak el a mentők, közülük egy személy nem kívánt kórházi ellátást. Egy személy a testének több részén sérült, de eszméleténél volt, egy nő és egy férfi pedig a fején és a mellkasukon sérültek.

A lapértesülések szerint a baleset Pozsonyban, a Márvány (Mramorová) utcában történt, ahol Kollár autója szabályosan közlekedett egy kereszteződésben, miközben egy piroson áthajtó gépkocsi oldalról ütközött a parlament elnökének autójával.

Galéria
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.