2020. november 4., 17:31

Boris Kollár a kórházból: "Nem sértettem meg a kijárási korlátozást. A halál torkából menekültem meg!"

Boris Kollár (Sme rodina), a parlament elnöke azt állítja, nem sértette meg a koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási korlátozást. Ezt egy, a közösségi hálón közzétett videóban mondta el, és azt is, miért volt Hidason (Most pri Bratislave), ahonnan Pozsonyba visszafelé menet autóbalesetet szenvedett.

Fotó: TASR

A parlament elnöke azzal érvelt, hogy kivételek vonatkoznak a hozzátartozók, közeli személyek gondozására.

„A kisfiam, Artur otthon volt. Hidason lakik, a hétvégét nálam töltötte, majd tőlem ment volna iskolába. Az iskolatáskájáért és a többi holmijáért mentem Hidasra” - mondta Kollár, és hozzátette, hogy Arthur anyjának ennivalót vitt.

Elmondása szerint Hidasról Dénesden (Dunajská Lužná) keresztül ment vissza a fővárosba, mindig ezen az úton jár. Útközben felhívta egy barátnője, aki megkérdezte tőle, elvinné-e a patikába, hazafelé majd fog egy taxit. Kollár azt mondta, nem utasította vissza, elvitte.

Pozsonypüspökiben azonban autóbalesetet szenvedtek, de nem ők voltak a vétkesek, zöld volt a lámpa, amikor az úton haladtak.

A videóban Kollár köszönetet mondott a mentőknek és az orvosoknak, de a sofőrnek és a biztonsági őrnek is, amiért megmentették az életét.

A halál torkából menekültem meg. Háromszorosan is"

- mondta Kollár, és hozzátette, reméli, hamarosan felgyógyul és visszatér. A gyűlölködő bejegyzéseket íróknak pedig azt üzente, továbbra is az emberekért fog dolgozni.

Boris Kollár házelnök október 24-én szenvedett autóbalesetet Pozsonyban.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.