2021. augusztus 9., 14:33

Bónuszokkal próbálják magukhoz csábítani az ügyfeleket az egészségbiztosítók

Megkezdődött a harc a kliensekért. Szeptember 30-ig válthatunk egészségbiztosítót, ezért nem csoda, ha azok teljes sebességre kapcsoltak az ügyfelekért.

Fotó: TASR

Szlovákiában három egészségbiztosító, egy állami, az Általános Egészségbiztosító és két magán, a Dôvera és az Union működik. Mindhárom különféle kedvezményekkel próbálja magához édesgetni a potenciális ügyfeleket.

Fogászati és fogorvosi kezelésekhez kínálnak bónuszokat, 100-150 euró értékben. De mesterséges megtermékenyítéshez, szemüvegkerethez is kínálnak hozzájárulást.

A szakemberek szerint ne csak az előnyök alapján válasszunk biztosítót, hanem az alapján is, hogy az miként kommunikál velünk, az ügyéllel az év során.

Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a kiválasztott biztosítónak van-e szerződése azokkal az orvosokkal, akikhez járunk, nehogy fizetnünk kelljen műtét esetén, esetleg emiatt orvost kelljen váltanunk.

A biztosítóváltást személyesen, elektronikus formában vagy telefonon is intézhetjük. A következő év januárjától válunk a kiválasztott biztosító ügyfelévé.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.