2022. április 13., 14:20

Betelt a pohár: Tüntetés lesz Pozsonyban a magyarellenes megnyilvánulások miatt!

Civil kezdeményezésre jövő héten kedden a pozsonyi parlament előtt tiltakozó demonstrációra kerül sor Boris Kollár házelnök vállalhatatlan kijelentései és az elmúlt hónapokban a szlovák médiában megjelent uszító hangvételű cikkek miatt.

Fotó: TASR/AP

Jövő héten kedden, azaz április 19-én délután három órától kerül sor a Németh Titusz civil aktivista által kezdeményezett demonstrációra. Németh portálunk megkeresésére elmondta,

Boris Kollár hétvégi nyilatkozata az utolsó csepp volt a pohárban, ezért döntöttem úgy, hogy magánszemélyként belevágok a tüntetés megszervezésébe.

Kiemelte, legfőbb ideje, hogy közösségünk így tiltakozzon a magyarok elleni mind erősebb hangulatkeltés miatt. 

Portálunk a felvidéki magyar sajtóban elsőként számolt be róla, hogy Boris Kollár egy vasárnapi tévévitában vállalhatatlan kijelentéseket engedett meg magának. Szlovákia egyik legfőbb közjogi méltósága arról beszélt, Orbán Viktor magyar kormányfő Putyin segítségével felparcellázhatja Szlovákiát.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről. 

Hozzászólások

Fehér István 2022. 04. 14., cs - 19:21

Ha mind az 560 ezer magyar ott lesz, akkor sem fog történni semmi! Ez a figura meg egy vicc a 10(?) nőjével meg a 12(?) gyerekével.... Szomorú, hogy 89 óta ilyenek fújják a passzátszelet, nekünk meg lassan elfogy az életünk!