2021. szeptember 12., 10:06

Autóbalesetben életét vesztette az SaS egyik politikusa

Egy Alsókubin mellett történt autóbalesetben pénteken életét veszítette az SaS Námesztói járási alapszervezetének elnöke, Pavol Matlák. 

autóbaleset
Fotó: HaZZ

A tvnoviny.sk beszámolója szerint a baleset pénteken kora este történt Alsókubin határában. Az SaS-es politikus Lamborghinije olyan szerencsétlenül ütközött egy szemben haladó Škoda Fabiával, hogy a luxusautó azonnal lesodródott az útról és a képek tanúsága szerint szinte teljesen széttörött. A balesetben érintett két autóban összesen négyen utaztak, közülük ketten sérültek meg súlyosabban - jelentette pénteken az illetékes tűzoltóság.

Azóta kiderült, a balesetnek volt halálos áldozata is. A Lamborghini sofőrje a helyszínen életét vesztette, utastársát súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba. A Fabia sofőrje és utasa nem sérült meg komolyabban.

autóbaleset
Fotó:  HaZZ

Nikola Kačkovič, a Zsolnai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője szombaton este még arról beszélt, az ütközés oka egyelőre ismeretlen. A Fabia sofőrjét megszondáztatták, nem fogyasztott alkoholt.

 

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.