2022. január 24., 10:16

Akciófilmbe illő jelenetek Pozsonyban

A pozsonyi városi rendőrség közösségi oldalán számolt be arról az akciófilmbe illő esetről, amely még múlt pénteken történt a szlovák fővárosban.

Hiányoznak a támadás indítékai
Fotó: Pozsonyi városi rendőrség
Illusztráció

Nem sokkal 20 óra 30 perc után egy 15 éves fiú jelentkezett az egyik rendőrőrsön. Fejéből ömlött a vér, ezért orvosi segítséget is hívtak a sérülés ellátására.

A fiú elmondása szerint egy fiatal férfi pisztolyának markolatával többször is fejbe vágta az egyik közeli vendéglátóhelyen.

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek és rátaláltak a tettesre az épület legfelső traktusában. Többször is felszólították, hogy mutassa meg a kezét és feküdjön a földre. A 20 éves férfi azonban nem tett ennek eleget, ezért a rendőrök ráengedték a rendőrkutyát, mert attól tartottak, hogy a fegyvert esetleg ismét használni akarja. A kutya a férfi arcához ugrott, mire a rendőrök lefogták.

Az őrizetbe vett férfi kezdetben tagadta, hogy fegyvere lenne, de ezt a rendőrök megtalálták a padlásra vezető lépcső alá bedobva. Amikor a tettest megmotozták, megtalálták nála a pisztoly egyik alkatrészét is.

A helyszínelést elvégezve és a jegyzőkönyvet felvéve a tettest átadták az állami rendőrségnek.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.