2023. szeptember 29., 13:17

A Zobor alatt forgalomkorlátozás lesz a jövő héten

A Nyitra megyei közlekedési felügyelet felhívja a gépjárművekkel közlekedők figyelmét, hogy jövő héten október 3-a és 6-a között  forgalomkorlátozással kell számolniuk útkarbantartás kiatt.

Jelentős fennakadások várhatók
Nyitra
Fotó: Polícia SR - Nitrianský kraj

A III/1661-es úton a Dobšinský utcán a zobori körforgalmi kereszteződéstől a Pánska dolina (Úrvölgyi) útig lesz érvényben a forgalomkorlátozás.

Az említett napokon 8:30 és 16:30 óra között csak egy sávban és váltott irányban haladhatnak majd a járművek. A legkritikusabb nap kedd (október 3.) lesz, amikor a délelőtti órákban számolni kell a Dobšinský utca Nyitragerencsér felé vezető szakaszának teljes lezárásával.

A következő hétvégén (október 7-én és 8-án) a közlekedés egy irányban halad majd Nyitragerencsérből Nyitra városába. Visszafelé a kerülőút a Svätourbanská és a Dolnozoborská utcán vezet majd.

Az október 9-vel kezdődő héten október 13-ig az út járható lesz mindkét irányban rövid ideig tartó korlátozásokkal.

A rendőrség felszólítja a közlekedőket, hogy tartsák be az ideiglenes forgalmi jelzéseket és a közlekedést irányító munkatársaik utasításait.

Mivel igen forgalmas szakaszról van szó, jelentős fennakadások várhatók, ezért kerülő útvonalak használatát ajánlják a gépjárművezetőknek.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.