2020. május 5., 08:51

A koronavírus hatása a Kárpát-medence magyarságára – FELMÉRÉS

Történelmi időket élünk. Szeretnénk tudni és érteni, hogy pontosan mi zajlik szűkebb-tágabb környezetünkben, a világban, mi történik velünk és bennünk. Sokan, sokféleképpen vizsgálják ezt, eddig azonban kevés szó esett arról, hogy a Kárpát-medencei magyarságot hogyan érinti a válság. Hiánypótló módon, ennek vizsgálatára indított, a köz javát szolgálva – azaz nem profitorientált módon – kérdőíves felmérést a független, magyarországi Market Insight Kft.

A kérdőívet ITT>>> éri el. 

A kutatásban azt vizsgálják, hogy milyen hatással van a járvány és az ennek nyomán kibontakozó válsághelyzet a külhoni magyarságra, összehasonlításban a magyarországi magyarokkal, valamint a befogadó országok többségi társadalmainak tagjaival. A kérdőívben (amit ide kattintva érhet el) arra kíváncsiak, hogy milyen változásokat okozott a járvány a megélhetésünkben, milyen hatással volt mentális egészségünkre, társadalmi kapcsolatainkra, és az intézményekbe vetett bizalmunk szintjére.

A Market Insight Kft. egy szociológusok által alapított, független magyar piac- és társadalomkutató ügynökség. Ezt a kutatást a köz javára – nem profitorientáltan – végzik. A vizsgálat eredményei nyilvánosak lesznek a közreműködők, az érdeklődők és a döntéshozók számára.

Kérdés esetén keressék Tóth Bence ügyvezető igazgatót: bence.toth@marketinsight.hu

Megosztás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.