2020. november 20., 17:43

A gyerekek szeme láttára ölték meg a szülőket? A NAKA már vizsgálja az ügyet

A Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA) vizsgálja a kettős gyilkosság ügyét, amely Lednicróna községében (Lednické Rovne) történt.

Fotó: Facebook Polícia SR Trenčianksý Kraj

A rendőrség erről a közösségi oldalán tájékoztatott.

Csütörtök reggel a rendőrség egy leégett családi házban két holttestet talált, amelyeken vágási sérülések nyomai látszódtak.

A helyszínre érve kiderült, hogy a családi házban, ahol öt ember tartózkodott,.tűz ütött ki,

A házban egy 44 éves Miro nevezetű férfi lakott az előző házasságából lévő két lányával és a barátnőjével, a 48 éves Janettel, illetve egy fiú, aki a két tinédzser mostohatestvére volt.

A tűzoltók a 44 éves férfi és a 48 éves nő holttestét találták meg.

Az orvosi vizsgálatból kiderült, nem feltétlenül égési sérülések miatt haltak meg, a Nový čas információ szerint valaki leszúrhatta őket. A két kislányt kórházba szállították súlyos sérülésekkel, a legidősebb fiú, Michal, kisebb sérülésekkel vészelte át a történteket.

A szomszédok elmondása szerint csütörtök reggel hangzavarra lettek figyelmesek. Minden bizonnyal a két lány csapott zajt, pizsamában sikoltozva szaladtak ki, majd a legidősebb fiú, Michal is utánuk futott.

A Nový Čas úgy tudja, a 44 éves férfi a mentősöket még időben ki tudta hívni, de a katasztrófát az élettársával együtt már nem élték túl.

Az esetet a NAKA vette át, mert a rendőrség szerint a helyszínen feltárt bizonyítékok alapján valószínűleg gyilkosság történhetett.

A rendőrök egy gyanúsítottat őrizetbe vettek a helyszínen, és eljárást indítottak ellene.

A rendőrség több információt nem árulhat el, mert folyamatban lévő ügyekről nem adhatnak ki részletesebb információkat.

Megosztás
Címkék