2022. augusztus 25., 13:11

KÖZÉRDEKŰ: Dunaszerdahelyen valaki gázspray-vel fújt le több kutyát, segítsen megtalálni a tetteseket - Videóval

Megdöbbentő felvételbe futottunk bele az egyik Dunaszerdahellyel foglalkozó Facebook-oldalon. A DS utcáin csoportban megosztott felvétel tanulsága szerint két férfi gázspray-vel fújta le a rájuk kerítés mögül ugató, egyébként ártalmatlan házi kedvenceket. 

ds
Fotó: Facebook/DS utcáin

A történet megosztója azt írja, az eset több családi háznál megismétlődött. A mellékelt felvételen jól látható, ahogy a lefújt kiskutya szenved és vonaglik a fájdalomtól.

A kutyáknak nagy szenvedést okoznak és a gazdáknak is, mivel a gyerekeim a kutyákkal való játszás után köhögőgörcsöt kaptak, a szemüket legalább 10 percig nem tudták kinyitni a csípéstő.

- írja a felvétel megosztója.

A felvétel már eljutott a dunaszerdahelyi rendőrkapitányságra is, az illetékesek most további felvételeket, tanúvallomásokat várnak. Ha Ön esetleg felismerné a képen látható férfiakat, az ismert elérhetőségeken vegye fel a kapcsolatot a dunaszerdahelyi rendőrséggel. 

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.