BERECZKI ZOLTÁN – akusztikus koncert

Egressy Béni Városi Művelődési Központ
Esemény kezdete

Bereczki Zoltán EMeRTon-díjas színész, arany- és platinalemezes, Fonogram díjas énekes, mindemellett zenei producerként is ismerheti a közönség. A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik szériának szakmai zsűritagja. 2001-ben végezte el a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakát, ugyanebben az évben megjelent első szólólemeze „Száz év” címmel.

Bereczki Zoltán

Számos zenés tv produkcióban vett részt: többek között fellépett a Magyar Televízió Csináljuk a fesztivált című műsorában, amelynek egyik sorozatát megnyerte, részt vett a TV2 A nagy duett című showjában és 2012-ben felkérték a Megasztár 6 egyik zsűritagjának is. 2014-ben indult útjának Álomkép, Illuzió, Szenvedély majd Csillagkép és Közelebb néven futó turnéja, ahol óriási tömegeket mozgat meg minden alkalommal. A színházi életben is folyamatosan jelen van, a mai napig láthatjuk őt a nagysikerű Lepkegyűjtő, vagy a Pillanatfelvétel című darabokban.

A belépődíj összege: 13 € (a jegyek megvásárolhatók ONLINE: https://ticket.mskskomarno.sk/program/bereczki-zoltan/53 ) Info: +421 905 892 579, e-mail: ticket@mskskomarno.sk