HIRDETÉS

Testvérifik, találkozzunk!

2011. április 06., 23:42
DEBRECEN. 2011. május 13-14. között zajlik a Kárpát-medencei református ifjúsági körök találkozója és kapcsolatépítő hétvégéje. A program keretében profi trénerek és a zsinati ifjúsági iroda vezetőinek segítségével tréningszerűen, játékokon és különböző interaktív feladatokon keresztül a résztvevők megismerhetik egymást és barátokra, testvérifikre találhatnak.

Egy ifjúsági csoport tagjaként, vezetőjeként olykor elgondolkozunk, hogy mi van a gyülekezetünk falain túl. Mit csinál a többi ifi? Milyen programok-alkalmak vannak náluk? Mit terveznek a nyárra? Kik járnak oda? Mik az ő problémáik? Talán ők már túlvannak azon, amin mi hónapok óta gyötrődünk… Lehet, hogy meg kellene ismerkedni más ificsoportokkal. Ez volt az ötlet, ami a Generális Konvent támogatásával hamarosan valóra is válik. Köszönjük minden döntéshozónak, hogy lehetővé tette ezt az alkalmat.

Ha szeretnétek bepillantani sok-sok ificsoport életébe, akkor gyertek el május 13–14-én Debrecenbe, az első Kárpát-medencei ifitalálkozóra, az egyetemi templomba. Körülbelül 150-160 ifitagot, ifivezetőt, ifjúsági lelkészt várunk a különböző egyházkerületekből. Nem egész csoportokat, hanem minden csoportból kettő-négy embert, a képviselőket. Az együtt töltött idő arra szolgál, hogy ki-ki bemutatkozzon, hogy megismerjük egymást. Éppen ezért a programban nem előadások lesznek, hanem olyan tréningek, amelyek megmozgatják az agysejteket és kicsit még az izmokat is, hogy a találkozó végére az új ismerősök megtegyék az első lépéseket a testvérifik megszületése útján.

A program péntek délután kezdődik és szombaton kora délután ér véget. Részleteket a www.egyetemigyulekezet.hu oldalon olvashatsz, vagy érdeklődhetsz a +36-52-516-863-as telefonszámon. A jelentkezés határideje április 25. A részvétel díja, ha időben regisztrálsz, 0 Ft. Mindenkit várunk szeretettel, aki testvérifire vágyik.

0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS