HIRDETÉS

Vilmos herceg menyasszonya nem akar a Vogue címlapjára kerülni

2011. február 06., 12:57
LONDON. A Vogue című nemzetközi divat- és életmód magazin nagy-britanniai változata esküvői különkiadással készül a nagy eseményre, és a folyóirat brit főszerkesztője szerette volna megnyerni Kate-et egy címlapfotóhoz.
LONDON.  Nem lesz címlaplátványosság, és nem szerepel a Vogue divatmagazin borítóján Vilmos brit trónörökös menyasszonya. A fiatal herceg és polgári származású kedvese, Kate Middleton eljegyzését tavaly novemberben jelentették be, az esküvő április 29-én lesz a londoni Westminster apátságban, az angol-brit monarchia ősi koronázótemplomában. 

Vilmos brit trónörökös és menyasszonya


 A Vogue című nemzetközi divat- és életmód magazin nagy-britanniai változata esküvői különkiadással készül a nagy eseményre, és a folyóirat brit főszerkesztője szerette volna megnyerni Kate-et egy címlapfotóhoz. A fotózással Mario Testinót, a perui születésű híres fotográfust bízták volna meg. Testino régóta bírja a brit királyi család bizalmát; a művész alkotta Vilmos és Kate első hivatalos eljegyzési portrésorozatát, és annak idején a néhai Diana hercegnőről, Vilmos édesanyjáról is számos világhírűvé vált képet készített. A Mail on Sunday című vasárnapi brit lap celebrovatának értesülése szerint azonban Kate nemet mondott az ajánlatra. A lap udvari bennfentes forrása elmondta: a trónörökösi menyasszonynak "rengeteg" hasonló ajánlata van, de sem interjúra, sem címlapfotóra nem hajlandó. A Vogue Károly walesi herceg - Vilmos édesapja - és Diana 1981-ben tartott esküvője után exkluzív címlapfotót közölt Dianáról. Azt a képet Lord Snowdon, a néhai Margit hercegnőnek, II. Erzsébet királynő húgának volt férje készítette. (MTI)
Forrás: MTI
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS