Komáromban tartja szlovákiai lemezbemutató koncertjét az Ismerős Arcok zenekar

Egressy Béni Városi Művelődési Központ
Esemény kezdete

Nagyszabású zenei eseményre készül a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ! Az Ismerős Arcok zenekar fogadta el a komáromiak meghívását. Az Ismerős Arcok zenekar „Utolsó” című lemezbemutató koncertjére 2022. május 14-én (szombat) kerül sor, 20.00-i kezdettel. A jegyek online már megvásárolhatók – kedves vendégeinket nagy szeretettel látjuk ezen az előreláthatólag páratlan hangulatú koncerten!

Ismerős Arcok

A koncert különlegessége, hogy ez lesz az első olyan alkalom, ahol az új, „Utolsó” c. lemez dalai nemcsak elhangzanak, hanem azok már „haza is vihetők”. Nem sokkal ugyanis azelőtt, hogy Szlovákia második legnagyobb művelődési házában, a komáromi Egressyben dübörögnek a régi slágerek és az új dalok, kézzel fogható formában is megjelenik az új lemez. Ez tehát azt jelenti, hogy az egész Kárpát-medencében a komáromi koncert résztvevői juthatnak hozzá a vadonatúj koronghoz elsőként.

 

A koncerten elhangzanak az új nóták mellett a jól ismert „kötelező” darabok is, a koncert zárószáma pedig az ilyenkor is kihagyhatatlan Nélküled lesz. Az új lemezen – mely az Utolsó címet viseli, vendégként szerepel Szalóki Ági és Karácsony János – James is. A korongra feldolgozások is kerültek: a komáromi repertoárból sem maradhat ki az Ezt nem tudom másképp mondani című Bikini- örökzöld feldolgozása és az LGT Mi lesz velem? című nótájának áthangszerelt, újragondolt változata sem.

 

JEGYLINK: https://ticket.mskskomarno.sk/program/ismeros-arcok-utolso- felvideki-lemezbemutato-koncert/94?l=hu