Farkasházi Réka és a Tintanyúl - nagyszabású családi koncert Komáromban

Egressy Béni Városi Művelődési Központ
Esemény kezdete

Nagy öröm számunkra, hogy 2022. december 4-én egy hosszú ideje dédelgetett álmunkat valósíthatjuk meg. Komáromban koncertezik Farkasházi Réka és a Tintanyúl. A zenekar a Társasjáték címet viselő lemezbemutató karácsonyi nagykoncertjével érkezik az Egressy Béni Városi Művelődési Központba.

 

A kétszeres Fonogram-díjas zenekar Társasjáték című lemezbemutatója ezúttal a hagyományos karácsonyi koncertek keretében, a IX. A Mi Karácsonyunk rendezvénysorozat részeként valósul meg.

 

Az új album dalai mellett felcsendülnek a kedvenc karácsonyi Tintanyúl-slágerek is, kiderül, hogyan készül a mézeskalács és az is, hogy bennünk van az IGAZI KARÁCSONY.

 

A zenekar a hazai gyermekvers irodalmat népszerűsítve szórakoztatja, neveli és hangolja zenére a gyerekeket, a jövő zenehallgatóit, családi élményt nyújtva.

 

A szakma már két alkalommal is az év legjobb hazai gyermekprodukciójának választotta a zenekar albumait, a Bumm, Bumm, Bumm és az Igazi karácsony lemezek is ezzel a címmel büszkélkednek.

 

2022 őszén jelent meg a zenekar legutóbbi albuma Társasjáték címmel.

 

A dalok egy része kortárs költők megzenésített verseiből áll, másik része friss mai hangulatú, ámde ugyanúgy nagy gonddal és igényességgel komponált zene és szöveg. A Tintanyúl-dalok szövegeinek szerzői között találjuk Kovács András Ferencet, Finy Petrát, Szabó T. Annát és Csukás Istvánt is.

Családi koncert 0-99 éves korig - a minőségi idő, a tartalmas családi együttlét jegyében!

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket és a sajtó képviselőit a koncertre!

 

Villa Camarum Polgári Társulás

Farkasházi Réka